Домът на сем. Шийн
2 posters
Страница 1 от 1
Домът на сем. Шийн
Това е къщата ми,не е огромен замък,но си я обичам.
Холът ни.
Това е кухнята ни.
Това е кабинетът.
Спалнята на родителите ми.
Стаята на брат ми.
Стаята на сестричката ми,която все още очакваме.
Това е моята стая.
И плъхчето ми Лея с любимото и мече.
flex- Рейвънклоу
- Брой мнения : 25
Години : 30
Местожителство : Somewhere in my dreams...
Име на героя : Брияна Шийн
Re: Домът на сем. Шийн
Софи, майката на Рози, беше забелязала, че съседите й имаха момиче горе- долу на нейната възраст.
Тъй като тя беше много контактна жена, тя звънна на звънеца на новите си съседи.
Тъй като тя беше много контактна жена, тя звънна на звънеца на новите си съседи.
lucky- Капитан на отбора по куидич
- Брой мнения : 108
Местожителство : Хогуортс
Име на героя : Розалинда фон Щрихен
-Брияна би ли отворила врата?-извика г-жа Шийн от кухнята.
-Да мамо!- Бри заслиза по-стълбите и се насочи към вратата. Когато отвори вратата видя пред себе си жена на средна възраст,която седеше ѝ и се усмихваше.
-Ъм...Добър ден!-каза Бри и се усмихна
-Да мамо!- Бри заслиза по-стълбите и се насочи към вратата. Когато отвори вратата видя пред себе си жена на средна възраст,която седеше ѝ и се усмихваше.
-Ъм...Добър ден!-каза Бри и се усмихна
flex- Рейвънклоу
- Здравейте! Ние сме новите съседи! Наскоро се преместихме от Бавария. Ъм, майка ти тук ли е? Искам да й дам тези сладки!
- Да горе в кабинета е! Ей сега ще я извикам.Заповядайте!-Бри покани жената и я насочи към кухнята,след което се заизкачва по стълбите. Влезе в кабинета и се приближи да майка си.
-Мамо новата ни съседка ни е донесла сладки и иска да ти ги дадат.-майка ѝ свали очилата си и я погледна.
- Ей сега идвам миличка!-каза и изгаси лампата на бюрото.Стана от стола и заедно с Бри се насочиха към кухнята.
- Добър ден! Аз съм Джеси Шийн. Приятно ми е да се запознаем!-каза майката на Бри и подаде ръка на новата си съседка
-Мамо новата ни съседка ни е донесла сладки и иска да ти ги дадат.-майка ѝ свали очилата си и я погледна.
- Ей сега идвам миличка!-каза и изгаси лампата на бюрото.Стана от стола и заедно с Бри се насочиха към кухнята.
- Добър ден! Аз съм Джеси Шийн. Приятно ми е да се запознаем!-каза майката на Бри и подаде ръка на новата си съседка
flex- Рейвънклоу
- Добър ден! Приятно ми е да се запознаем. Аз съм Софи фон Щрихен, надявам се да не съм ви притеснила, просто видях, че сте си вкъщи и реших да се запознаем.- усмихна се мило Софи.
Similar topics
» Домът на сем.Потър
» Домът на сем. Тисдейл
» Домът на сем. Каулитц
» Домът на сем.Бартънс
» Домът на сем. Паркър
» Домът на сем. Тисдейл